Subsidie voor pluimveehouders die fijnstof in de stal willen verminderen

Wilt u als pluimveehouder dat er minder fijnstof ontstaat in uw stal? En wilt u subsidie aanvragen om te investeren in een bewezen innovatie? Dan vertellen we u graag meer over de voorwaarden en de mogelijkheden.

Onderwerpen en sprekers

Er zijn een aantal technieken waarmee u zorgt dat er minder fijnstof ontstaat in uw stal. Voor 5 hiervan kunt u subsidie krijgen. Deze mag u combineren met bijvoorbeeld een end-of-pipe techniek die u al gebruikt. Welke voorwaarden gelden voor de aanvraag? En waar moet u op letten? Dit leggen we u graag uit tijdens dit webinar.

De volgende sprekers vertellen u meer over de subsidie:

Patricia Kok is projectleider bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Vanuit deze rol heeft zij LNV ondersteund in het voortraject van de subsidiemodule. Hierbij komt haar kennis en ervaring uit andere innovatietrajecten -met als doel het verduurzamen van stal- en houderijsystemen- van pas. Daarnaast geeft zij vorm aan de opgave ‘duurzame veehouderij’ binnen RVO.

Edwin Nijdam is adviseur veehouderij bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Edwin is betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze regeling. Zo heeft hij meegedacht over het aanvraagformulier, projectplanformat en begrotingsformat. Hij zal ook subsidieaanvragen beoordelen.

Aanmelden is niet meer mogelijk voor de webinar. 

Heeft u dinsdag 14 juli 2020 niet live mee kunnen doen? Kijk dan gerust op een ander moment. Hier kunt u de webinar terugkijken.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen? Ga dan naar de informatiepagina op www.rvo.nl.